Toate categoriile
Toate categoriile

Termeni si conditii

Cum aleg?

Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi le adaugati in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "Adauga in cos". In cosul de cumparaturi puteti sa faceti modificari asupra produselor selectate, sa modificati cantitatile, sa stergeti un produs, sa goliti cosul.

Cum cumpar?

1.Comanda rapida

Pentru a putea face o comanda on-line dupa ce ati intrat pe site, trebuie sa intrati pe subcategoria dorita si veti vedea toate produsele din aceasta subcategorie. In cazul in care exista mai multe culori disponibile pentru acelasi produs, va rugam sa va pozitionati pe culoarea pe care doriti sa o comandati. Ca sa puteti comanda un produs este necesar sa dati click pe poza acestuia pentru a-l vizualiza si pentru a vedea o descriere si pretul acestuia. Poza se afla in partea stanga iar descrierea, codul si pretul in partea dreapta a ecranului dvs. Sub pret aveti rubrica nr unitati (unde puteti trece cate bucati doriti) si rubrica adauga in cos. Apasand adauga in cos produsul va fi trecut in lista dvs de cumparaturi. In cazul in care doriti sa adaugati si alte produse apasati butonul "continua cumparaturile". Ca sa finalizati comanda este nevoie sa apasati "pasul urmator". Daca nu aveti cont si nici nu doriti sa va creati unul, apasati "te grabesti?", completati toate campurile solicitate si apasa "continua". In scurt timp veti primi un mesaj prin care vi se confirma trimiterea comenzii dvs.

2.Creare cont

Site-ul http://www.chicco.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului http://www.chicco.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a http://www.chicco.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile http://www.chicco.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
http://www.chicco.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de http://www.chicco.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele http://www.chicco.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
http://www.chicco.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

Programul de lucru : De luni pana vineri de la ora 09:00-17:00.

Comenzile lansate si inregistrate pe site-ul www.chicco.ro, de vineri, dupa ora 17.00, pana luni, ora 09.00, vor fi confirmate (telefonic sau pe e-mail) si procesate in prima zi de lucru a saptamanii urmatoare .
Pentru informatii legate de comenzi puteti suna la unul din urmatoarele numere de telefon: 031.405.25.16 sau 021.230.68.61; Persoana de contact: Raluca Csiki, Claudia Vasile - 0742.230.709 sau sa ne contactati pe adresele de e-mail :
office@chicco.ro, comanda@chicco.ro.

Momentul incheierii contractului :

Conform reglementarilor in vigoare, Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative , momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii de catre SC Paralela 45 Turism SRL a acceptarii comenzii transmise de dvs.

Obiectul Contractului :

Obiectul contractului il constituie produsele cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi, comanda care v-a fost confirmata ulterior de catre societatea SC Paralela 45 Turism SRL . Produsele au caracteristicile mentionate pe pagina web www.chicco.ro si sunt, insotite, dupa caz, de certificate de garantie.

In urma precomenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat si nu este confirmarea ca produsele sunt pe stoc. Comanda este valida si se onoreaza dupa ce sunteti contactat si vi se confirma stocul si pretul articolelor astfel comandate.

Pretul produselor :

Pretul produselor achizitionate este cel mentionat pe pagina web www.chicco.ro,  include TVA.
Valoarea minima a comenzii, pentru care transportul este gratuit, este de 250 Lei.
Pentru comenzi cu valoare mai mica de 250 Lei, valoarea transportului este de 20 Lei indiferent de destinatie.

Reducerea corespunzatoare voucherelor/cupoanelor nu se cumuleaza cu alte promotii sau oferte de sezon.

Plata comenzii :

Plata produselor achizitionate se face in numerar, ramburs la livrarea coletului, prin plata cu cardul sau prin ordin de plata.

Livrarea produselor :

Livrarea se face prin curier la adresa de livrare indicata de dumneavoastra, prin partenerii Geodi, GLS si Atlassib.

Durata de livrare poate varia. In principiu, pentru Bucuresti aceasta este de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii iar pentru provincie 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Nu se efectueaza livrari in afara Romaniei.

Livrari Black Friday, Black Week, Black Weekend, Flash Sales, Sale, Soldari:

In cazul acestor campanii, durata de livrare poate varia intre 48 de ore si 10 zile lucratoare. Numarul mare de comenzi poate genera intarzieri de livrare. Ne cerem scuze si va asiguram ca facem tot posibilul pentru a grabi procesul de livrare.

Tot in cadrul acestui tip de campanie, cupoanele si voucherele valorice sau procentuale, provenite din alte campanii anterioare sau din abonari la newsletter, mai exact reducerile corespunzatoare acestora, nu se aplica la pretul din promotie. Cupoanele si voucherele se pot utiliza si aplica doar la pretul intreg al produsului.

Produsele din promotiile Black sau Flash sunt originale, sigilate, fara vicii ascunse. Daca exista articole expuse in showroom sau cu ambalaj deteriorat, aceste informatii se vor specifica clar in pagina de produs a articolului.

Campaniile de acest gen se deruleaza si cu articole cu stoc limitat, pot exista situatii in care produsul comandat a devenit indiponibil intre timp. Numarul mare de comenzi generat este procesat de platformele tehnice pe baza sistemului FIFO.

Daca doriti mai multe detalii despre comanda dumneavoastra sau despre urmatoarea campanie Black, nu ezitati sa ne contactati. Va multumim pentru intelegere!

Telefoane de contact : 031.405.25.16; 021.230.68.61;
Adresa e-mail de contact :
office@chicco.ro;

Produsele sunt disponibile in limita stocului, comanda va fi confirmata fie telefonic, fie pe e-mail.

Informatii privind returnarea produselor:

1. DREPTUL DE RETRAGERE :

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice, incepand de la ziua "la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor".

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu o scrisoare trimisa prin posta la SC Paralela 45 Turism SRL, str Gheorghe Matac nr 21-23, sector 2, Bucuresti, e-mail office@chicco.ro, fax. 021.231.06.26.

De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru www.chicco.ro formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.   formular de retragere

Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

2. Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract dar putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la sediul S.C. Paralela 45 Turism S.R.L, str. Gheorghe Matac nr. 21-23 sector 2, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Returul se face prin colet postal /curier cu confirmare de primire. Pentru retur sau schimb colete va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor, costul aproximativ este estimat la maximum 50 lei.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul se returneaza fara deteriorari, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsa, impreuna cu factura si garantia acestuia. Daca este posibil, produsul se poate returna in ambalajul original.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OUG 34/2014 urmatoarele: "c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar; d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator; f) furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente."


2. RETURNAREA PRODUSELOR NECONFORME :

In conditiile legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, vanzatorul este raspunzator fata de cumparator pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produselor.
In cazul lipsei conformitatii, cumparatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului sau de rezolutiunea contractului. In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata. Notiunea "fara plata" se refera la toate costurile necesare aducerii produsului la conformitate, inclusiv costurile postale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manopera, materiale utilizate si ambalare.


Nu se considera a fi lipsa de conformitate daca in momentul incheierii contractului de vanzare consumatorul a cunoscut sau nu putea, in mod rezonabil, sa nu cunoasca aceasta lipsa de conformitate ori daca lipsa de conformitate isi are originea in materialele furnizate de consumator. Orice lipsa a conformitatii rezultata dintr-o instalare incorecta a produselor va fi considerata echivalenta cu o lipsa a conformitatii produselor, daca instalarea face parte din contractul de vanzare a produselor si produsele au fost instalate de vanzator sau pe raspunderea sa, ori daca produsul destinat a fi instalat de consumator este instalat de acesta si instalarea incorecta este datorata unei deficiente in instructiunile de instalare.

Raspunderea vanzatorului este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.


Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si cumparator, si fara nici un inconvenient semnificativ pentru cumparator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

 

Lipsa conformitatii produselor trebuie notificata in scris vanzatorului intr-un termen de 2 luni de la data constatarii acesteia. Dupa expirarea termenului de 2 ani, calculat de la data livrarii, consumatorii pot pretinde remedierea sau inlocuirea produselor care nu pot fi folosite in scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse aparute in cadrul duratei medii de utilizare, in conditiile legii.

Garantia pentru vicii ascunse.Vanzatorul garanteaza cumparatorul contra oricaror vicii ascunse care fac bunul vandut impropriu intrebuintarii la care este destinat sau care ii micsoreaza in asemenea masura intrebuintarea sau valoarea incat, daca le-ar fi cunoscut, cumparatorul nu ar fi cumparat sau ar fi dat un pret mai mic. Garantia este datorata daca viciul sau cauza lui exista la data predarii bunului. Vanzatorul nu datoreaza garantie contra viciilor pe care cumparatorul le cunostea la incheierea contractului. Este ascuns acel viciu care, la data predarii, nu putea fi descoperit, fara asistenta de specialitate, de catre un cumparator prudent si diligent.

S.C. Paralela 45 Turism S.R.L garanteaza, in conformitate cu prevederile OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, cu modificarile si completarile ulterioare, ale Legii nr. 296/2004 privind Codul consumului si ale Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, ca produsele comercializate sunt in conformitate cu normele de calitate in vigoare ale Comunitatii Europene. Garantia se acorda in conformitate cu legile romane in vigoare la data cumpararii si certificatului de garantie ce insoteste produsul livrat.


Reclamatiile se transmit in scris la sediul Furnizorului din str.Ghe. Matac 21-23, sector 2, Bucuresti. Tel.: 021/231.14.56; 021/231.13.92; 021/231.06.26., sau prin e-mail la adresa
office@chicco.ro sau serviciuclienti@chicco.ro avand obligatia de a fi insotite de factura/bon fiscal, certificatul de garantie si de o descriere a problemei observate (reclamatie scrisa, semnata si datata de cumparator).
Produsul va fi returnat de catre client prin colet postal / curier in ambalajul original, la sediul Furnizorului mentionat mai sus. Costul de transport al produsului returnat va fi suportat de catre client, urmand ca – in cazul constatarii lipsei conformitatii produsului - S.C. Paralela 45 Turism S.R.L sa procedeze la repararea/inlocuirea/
sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului sau de rezolutiunea contractului, dupa caz, si sa returneze clientului atat produsul cat si costul transportului suportat initial de client, prin mandat postal/ ordin de plata in contul indicat de catre acesta.

Detalii despre garantia produselor Chicco: https://www.chicco.ro/garantia-chicco

Confidentialitatea datelor :

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.chicco.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de S.C. Paralela 45 Turism S.R.L. in orice activitati si scopuri legate de marketing/comunicare, plati online, si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora pentru livrarea comenzilor.

Parteneri: Gls, Geodi, Atlassib, EmailWing, PayU, MobilPay.

Mai multe detalii puteti gasi accesand pagina https://www.chicco.ro/article--confidentialitate--2766.html


Drepturi de proprietate intelectuala :

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.chicco.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Paralela 45 Turism SRL sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala. Puteti raporta eventualele incalcari ale dreptului de autor la adresa de email: info@chicco.ro.

Chicco este marca inregistrata Artsana S.p.a, inregistrata sub numarul 763084.

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.chicco.ro :

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.chicco.ro.
Accesand sau utilizand website-ul
www.chicco.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de S.C. Paralela 45 Turism S.R.L.

Drepturile utilizatorului :

Utilizatorul www.chicco.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului www.chicco.ro :

Utilizatorul www.chicco.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul
www.chicco.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul
www.chicco.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Paralela 45 Turism SRL la adresa
office@chicco.ro

Suport Clienti:
Va incurajam sa ne scrieti pe adresa suportclienti@chicco.ro despre cum s-a desfasurat livrarea, despre gradul de eficienta in ceea ce priveste interactiunea cu operatorul ce v-a preluat comanda si nu in ultimul rand, despre experienta pe care o aveti cu produsele Chicco astfel comandate. Daca aveti probleme cu o comanda sau un produs, nu ezitati sa ne contactati. Sectiunea serviciu clienti se poate accesa si la adresa: https://www.chicco.ro/suportclienti


Prelucrarea datelor cu caracter personal :

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. Paralela 45 Turism S.R.L., operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 7718. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de bunuri si servicii. reclama, marketing si publicitate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. Paralela 45 Turism S.R.L. care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. Paralela 45 Turism S.R.L., Mun. Bucuresti str. Gheorghe Matac nr. 21-23, sector 2. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 Clauze de neraspundere :

Site-ul www.chicco.ro este un site cu continut informativ. Paralela 45 Turism nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.
Paralela 45 Turism nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continulul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Paralela 45 Turism.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Paralela 45 Turism.
Paralela 45 Turism nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului
www.chicco.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare :

Paralela 45 Turism poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Paralela 45 Turism si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului
www.chicco.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesateRecomanda acest articol | Tipareste pagina