Toate categoriile
Toate categoriile

SCOALA PARINTILOR

SCOALA PARINTILOR

Dragi viitori parinti,

Gravidutele sunt asteptate impreuna cu viitorii tatici, acestia urmand sa primeasca  la sfarsitul cursului atestatul care le acorda dreptul la 10 zile de concediu platit, dupa nasterea copilului, conform Legii concediului paternal nr. 210/1999, aprobata prin H.G. nr. 244/2000.

Pentru participarea la curs, cuplurile doritoare trebuie sa achizitioneze un voucher Chicco, in valoare de 100 RON, acesta putand fi transformat in cumparaturi, fie in cadrul magazinului, fie pe www.chicco.ro. Voucherul de 100 RON se elibereaza in ziua sustinerii cursului, in cadrul magazinului.

La Cursul de Puericultura afli informatii despre:
- Nou-nascut. Primul contact. Cum arata bebelusul meu. Comportamentul nou-nascutului dupa nastere. Caracteristici functionale si psihosociale. Fenomene fiziologice princare trece un nou nascut pentru a se adapta la viata extrauterina.
- Ingrijirea nou nascutului si a sugarului.
- Igiena (toaleta partiala, ingrijirea bontului ombilical, baia, schimbarea scutecului, igiena imbracamintii).
- Regimul de viata. Vaccinarea. Cand apelam la medic?


Asadar, dragi viitori parinti va asteptam alaturi de noi la cursul  de puericultura. Numarul maxim de participanti este de 30 gravide insotite de partenerii lor.

Locatie "Scoala Parintilor" - Magazin Chicco Bucuresti, Str Ceaikovski Nr.7, Sector 2, Telefon: 021.315.89.72. Click aici pentru mai multe detalii.

Asteptam programarile Dvs pentru urmatoarele sesiuni care vor avea loc, dupa cum urmeaza:

- 21 aprilie, ora 16
- mai - Parinti de 10, ora 16
- 16 iunie, ora 16

Va rugam sa specificati ziua si luna pentru care optati sa participati la cursurile Scolii Parintilor.

Chicco isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Daca doriti sa participati, completarea formularului inserat in linkul de mai jos, este obligatorie.

http://www.chicco.ro/index.php?page=scoala-parintilor

 Recomanda acest articol | Tipareste pagina