Toate categoriile
Toate categoriile

SCOALA PARINTILOR CONSTANTA

Dragi viitori parinti,

Chicco in parteneriat www.copilul.ro si Asociatia SAMAS-sanatate pentru mame si sugari va invita la cursul de puericultura sustinut de moasa Ilenuta Aglitoiu sau moasa Daniela Lazar.

Gravidutele sunt asteptate impreuna cu viitorii tatici, acestia urmand sa primeasca  la sfarsitul cursului atestatul care le acorda dreptul la 10 zile de concediu platit, dupa nasterea copilului, conform Legii concediului paternal nr. 210/1999, aprobata prin H.G. nr. 244/2000.

Agenda cursului va cuprinde:

 - Pregatirea pentru sarcina
 - Ingrijirea mamei in primele saptamani acasa
 - Bagajul de spital
 - Ingrijirea nou-nascutului - demonstratii practice
 - Alaptarea


Asadar, dragi viitori parinti va asteptam alaturi de noi la cursul gratuit de puericultura. Numarul maxim de participanti este de 15 gravide insotite de partenerii lor. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, Chicco poate organiza extrasesiuni, reprogramarile urmand a fi comunicate telefonic sau prin intermediul e-mailului.

De asemenea, cu o saptamana inainte de inceperea cursului, veti primi un email prin care vi se solicita confirmarea participarii Dvs la acest curs.

Locatie "Scoala Parintilor" - Magazin Chicco Constanta, str Mircea cel Batran, nr 99C
Tel Orange: 0377.701.033

Asteptam programarile Dvs pentru sesiunea:

- 12 decembrie, ora 16:00;
- 23 ianuarie, ora 16:00;
- 20 februarie, ora 16:00;
- 20 martie, ora 16:00.Va rugam sa specificati ziua si luna pentru care optati sa participati la cursurile Scolii Parintilor.

Participarea este GRATUITA. Chicco isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Daca doriti sa participati, completarea formularului inserat in linkul de mai jos, este obligatorie.

http://www.chicco.ro/index.php?page=scoala-parintilorRecomanda acest articol | Tipareste pagina