Toate categoriile
Toate categoriile

SCOALA PARINTILOR GALATI

Dragi viitori parinti,

Chicco in parteneriat cu www.copilul.ro, Regina Maria - retea privata de sanatate si Scoala mamei SAMAS Galati va invita la cursul de puericultura Scoala Parintilor.

Gravidutele sunt asteptate impreuna cu viitorii tatici, acestia urmand sa primeasca  la sfarsitul cursului atestatul care le acorda dreptul la 10 zile de concediu platit, dupa nasterea copilului, conform Legii concediului paternal nr. 210/1999, aprobata prin H.G. nr. 244/2000.

Pentru participarea la curs, cuplurile doritoare trebuie sa achizitioneze un voucher Chicco, in valoare de 100 RON, acesta putand fi transformat in cumparaturi, fie in cadrul magazinului, fie pe www.chicco.ro. Voucherul de 100 RON se elibereaza in ziua sustinerii cursului, in cadrul locatiei unde se sustine cursul.

La Cursul de Puericultura afli informatii despre:
- Nou-nascut. Primul contact. Cum arata bebelusul meu. Comportamentul nou-nascutului dupa nastere. Caracteristici functionale si psihosociale. Fenomene fiziologice princare trece un nou nascut pentru a se adapta la viata extrauterina.
- Ingrijirea nou nascutului si a sugarului.
- Igiena (toaleta partiala, ingrijirea bontului ombilical, baia, schimbarea scutecului, igiena imbracamintii).
- Regimul de viata. Vaccinarea. Cand apelam la medic?

Asadar, dragi viitori parinti va asteptam alaturi de noi la cursul de puericultura Scoala Parintilor.

Locatie "Scoala Parintilor – Str. Nicolae Balcescu, nr.1, etj.1 (fosta cofatarie Dunarea) - incinta Centrului de Afaceri Dunarea. Informatii la 0377.701.045.

Va rugam sa specificati ziua si luna pentru care optati sa participati la cursurile Scolii Parintilor.

- 22 martie, ora 17.00;
- 26 aprilie, ora 17.00;
- 17 mai, ora 17.00;
- 21 iunie, ora 17.00.


Chicco isi rezerva dreptul de a selecta participantii. Daca vrei sa participi, completarea formularului inserat in linkul de mai jos, este obligatorie.

http://www.chicco.ro/index.php?page=scoala-parintilorRecomanda acest articol | Tipareste pagina