Toate categoriile
Toate categoriile


Draga mami,
Draga tati,

Puiul tau mai are putin si va vedea chipul vostru luminat de zambetul primei intalniri, asa ca, mai mult ca oricand, Chicco este aproape de voi. 

Si pentru ca vrem sa respectam promisiunea facuta, Chicco Romania, prin intermediul consilierilor sai, pune la dispozitia tuturor viitorilor parinti, primul serviciu de consiliere personalizata chiar in magazinele sale. 

Ce inseamna acest lucru? 

Beneficii pentru parintii inscrisi:
- un consilier alocat numai pentru tine, in ziua si intervalul orar alese de tine.
- cele mai noi informatii despre produsele pe care bebe trebuie sa le gaseasca acasa, la iesirea din maternitate, astfel incat vei stii sigur ca nu ai cumparat produse pe care, probabil, nu le vei utiliza niciodata.
- creionarea unui buget care se va regasi cu siguranta in calitatea produselor si in utilitatea lor de zi cu zi, pana la varsta de 3 ani.
- materiale informative extrem de utile, precum:
* bagajul de spital (pentru mami si bebe)
* lista pentru acasa
* o cutiuta eleganta plina de cadouri pentru bebele din burtica
* si nu in ultimul rand, carnetelul minune cu cele mai mari reduceri Chicco (pana la 40%) (CARNET DE CHICCONOMII), continand produse cu pret redus, pana la cel putin varsta de 3 ani.

Nu uita sa te inscrii la www.chicco.ro/consiliere-specializata-chicco iar noi te sunam imediat si stabilim impreuna ziua si ora cand vei dori sa vii in magazinul nostru. Nu te costa absolut nimic, doar timpul alocat unei iesiri din cotidian. Noi garantam ca nu vei regreta.